Wednesday, September 29, 2010

Ellos rules?

Jag trodde att Ellos var bara för tanter som beställde billiga kläder och gardiner i tragisk kvalitet... antingen är mamma en sån eller så har jag misstagit mig helt. Ni får säga vad ni tycker.
Hon har iaf varit och hämtat ut ett paket med vinterskor från Kavat. De kostade 650kr men hon fick dem för halva priset och dessutom fick hon förvånande mjuka sköna handdukar på köpet. De var stl.22 och passade perfekt men jag har inte testat med ullsockan... bara bambustrumporna. :-)

Efter lunch så åkte vi och köpte saker till min 1års fest på Partystore. Mamma visade mig några grejer och jag fattade ingenting med på något sätt tolkade hon det som att jag ville ha djungel tema. Så hon köpte servetter, tallrikar, hattar, happy birthday girlang och lite annat i det temat.
Vi har beslutat att inte bjuda in mina kompisar eller någon annan än mormor, morfar, farmor, farfar, gudmormor, gudmoster, ella, staffan, traste, malva... hm... ingen mer tror jag. Vi åker ju till USA till farbror Awat, Stacie och Quentin dagen efter så det känns bättre att ta det lite lugnt :-)


 På vägen hem somnade jag i bilen. Sen bar mamma upp mig i sängen men jag sov bara 20-25min totalt mellan 14 och 14.25. Mammas Luvion monitor pep och hon fick strunta i det hon hade tänkt göra. Monitorn är en "life saver", den har ok räckvidd (mamma ) och är jätte-bra om man bortser från att den har lite dålig batteritid och inte har någon indikator som visar hur mycket batteri det finns kvar. Den blinkar bara till några gånger och sen dör den... så tittar mamma och pappa på film och inte är uppmärksamma så missar de det och den har varit död länge när de kommer på det. Så där kan man stå i sängen och hojta bäst man vill :-P


Nu ska mamma städa så det är fint när morbror, mormor och morfar kommer... Jag brukar hjälpa henne genom att stänga av damsugaren precis när hon behöver den som mest. Tur att man är så himlans gullig så hon inte kan bli annat än charmad :-)

No comments:

Post a Comment