Wednesday, January 12, 2011

Tiden går så fort.

Nu är jag redan 15 månader och ska börja förskolan om bara 2 veckor idag. Det är lite skrämmande men ska nog gå bra :-)
Jag har lärt mig stampa, lägga tillbaka saker och massa andra grejer. Jag babblar en massa men inte mycket som mamma och baba förstår än, bara några ord. Men jag förstår ju vad de säger lite bättre som tur var... och jag lyssnar oftast också :-P

Här är vi utanför huset på gården och åker pulka. Babypulkan är nästan för liten för mig men jag sitter nog inte så bra i en stor heller. Först var det lite läskigt men nu går det bättre. Skönt att det är så lugnt inne på våran gård iaf :-)


Jag fick ligga lite i snön och känna på den. Det var kul i några minuter :-P


Igår fick jag en ny vårjacka... den köpte vi på rea på PoP. Jag köpte stl.86 och fick kavla upp ärmarna lite men det är bra då räcker den säkert hela sommaren också :-) Idag hade jag den när vi åkte till mammas jobb. Jag hade en varm ullkofta under och skulle bara sitta i bilen och in på kontoret så en overall var lite jobbigt. Den klarade den våta snön perfekt :-)


Mamma klippte mig igår. Det var så långt över öronen och i pannan och nacken. Hon försökte göra som frisörerna så det inte blir en rak linje... visst blev det rätt fint :-)
Har ni kollat in min blick... "inte en cm till mamma då ska du få se"... hehe.
Barnen på förskolan får se upp :-P

1 comment: