Monday, December 6, 2010

Jippiiii!


Efter fredagens lekmaraton förstod jag äntligen att det är inte så farligt att släppa taget. Så i lördags... efter ca.6-7 mån av gående med stöd av mamma och baba... så gå jag äntligen själv !!! Jag är en försiktig kille som kan men tar det säkra före det osäkra. Men nu går jag som jag aldrig gjort annat. Jag går och äter majskrok, går och skakar en marackas, byter riktning, stannar stadigt till, böjer mig ner och plockar upp saker och går vidare, dansar till radion m.m.
Mamma och baba är så stolta och glada. Alla har varnat för att det blir jobbigare när barn börjar gå men de tycker det är lättare än så länge :-) Det är nog som Max och Smillas mamma sa... om man börjar gå när man är lite äldre (snarare än de som börjar nån månad före 1år) så slipper man ofta en massa fall och förhoppningsvis smärta. Jag har ganska bra balans och styrka nu.



Idag ska mamma försökta ta en julkortsbild på mig också... vi får se hur det går. Hon köpte en tomteluva till mig igår på "Ove Janssons" i Valbo. Vilket ställe... de har så mycket grejer. Och igår var det julmarknad där också. Tant Anna stod där och sålde lite grejer... hon gör så mysiga fina saker till hemmet etc. Kolla in hennes blogg/butik på "Levindas värld" länken längst ner på den här sidan.



Tack snälla Max och Smilla för gos-tomte-musen, den smakade bra ;-)

1 comment:

  1. Men vilken söt liten tomtenisse :) Och va roligt att han börjar knata omkring själv, vilken frihetskänsla för honom...hihi! En hel värld att upptäcka på nytt på gående fot! Va roligt att se er på Julmarknaden, gulle dig som länkar och allt!

    Puss & kram!

    ReplyDelete